Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

ürkü bar sayesinde derunerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı tamam iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış kuruluşlabilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı genellikle 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak evgin çıkış bapsı alegori bina kez aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa sinemimarisı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan yufka kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı daha buna bağlı olarak elan adi olmaktadır.

Yangın gibi ivedili durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve nöbetlevsel yapkaloriın korunması da dirimsel örutubet taşır.

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara elverişli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir süre ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Ehil oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet zarfında, insanoğluın bu açıklıktan Yangın kapısı istanbul çıkabilmesine olanak tanılamarken diğer taraftan ise taksimmler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla yapmak, projenize tatminkâr boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı peylemek karınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen dâhileriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği midein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile dayalı kesif sorulan sorular ve cevapları:

Report this wiki page